Despre Noi

Despre DecorJunkie

Decor Junkie , vine in ajutorul dumneavoastra cu noi idei si solutii in amenajarea locuintei , materialele folosite sunt de cea mai buna calitate si rezistente in timp la factorii de lumina.

La noi gasiti toate produsele pentru decoratiuni ferestre . Perdele si draperii de cea mai buna calitate , organza , in, catifea sunt doar cateva din materiale ...Tapet, perdele franjuri textili, sisteme roman shades si panouri japoneze, jaluzele verticale din lemn , textile, bambus, pvc ; rolete (rulouri sau storuri) gama variata de modele si culori. Toate produsele noastre sunt in pas cu moda si cu siguranta veti gasi cele mai noi modele si sisteme . Cu siguranta vom incerca sa satisfacem si cele mai exigente dorinte si cele mai fanteziste idei .

In executarea comenzii dumneavoastra , seriozitatea este maxima intr-un timp de lucru foarte scurt. Lista de preturi este convenabila orcarui buget, asumandu-ne responsabilitatea de a masura, monta si transporta in mod gratuit comanda. In felul acesta clientul va beneficia de consultanta necesara in alegerea potrivita pentru locuinta lui.

Daca nu puteti ajunge la sediul nostru sau timpul nu va permite, ne puteti contacta si putem stabili o intalnire la domiciliul sau locatia dumneavoastra pentru prezentarea ofertei, consultanta si eventuale masuratori si calculatii.

Din momentul efectuarii comenzii echipa noastra se va ocupa de tot ceea ce este necesar pentru a va putea bucura de calitatea si profesionalismul nostru in maxim 7 zile. Timpul de lucru poate varia in functie de cantitatea comenzii si complexitatea lucrarii (2 - 7 zile lucratoare).

In concluzie tot ceea ce trebuie sa faceti este sa ne contactati, de restul ne ocupam noi.

La noi gasiti cele mai ieftine jaluzele din Iasi.

Contacteaza-ne!