Rolete Day and Night

Roletele zebra sau roletele day and night sunt un produs nou, modern care datorita tesaturii din care sunt confectionate va permit sa controlatii lumina ce intra in spatiul dumneavoastra intr-un mod nou, diferit fata de produsele deja consacrate din domeniul umbririi.

Materialul textile al acestor rolete are bezni orizontale transparente care alterneaza cu benzi orizontale opace. Atunci cand benzile transparente se suprapun, lumina patrunde in incapere iar cand benzile transparente se suprapun peste cele opace , este oprita patrunderea luminii. Datorita acestui tip de tesatura cu benzi orizontale, putem controla lumina fara sa ridicam roleta.

Roletele zebra sunt disponibile in doua variante: sistemul mini si sistemul cu caseta.

Sistemul mini este folosit atunci cand roleta se monteaza pe tamplaria geamului. Pentru acest sistem tubul pe care se aduna tesatura are diametrul de 17 mm. Acest sistem se folosteste pentru latimi de maxim 1.6 m. Accesoriile pentru acest sistem sunt disponibile in culorile alb si maron pentru a se asorta cat mai bine cu tamplaria. In cazul ferestrelor oscilobatante roletele zebra se pot monta fara sa se gaureasca tamplaria.
Sistemul cu caseta este folosit atunci cand roleta se monteaza pe perete sau pe tavan.

Tubul pe care se infasoara tesatura are diametrul de 25 mm si este acoperit de o caseta din aluminiu. Acest sistem este folosit atunci cand dorim sa acoperim suprafete mari.

Toate profilele folosite pentru producerea roletelor zebra sunt din aluminiu. Tesaturile pe care le folosim pentru confectionarea acestor rolete sunt de cea mai buna calitate si se impart in doua categorii: tesaturile clasice, semitransparente si tesaturi care imita culorile lemnului.

Roletele day and night pot fi actionate manual sau electric, cu motor si telecomanda.

test
text aici2