Rolete Textile

Roletele interioare produse de RTM sunt confectionate din materiale textile cu diverse grade de opacitate, de la cele semitransparente pana la cele de tip blackout , ce opresc in totalitate patrunderea luminii. Roletele interioare pot fi montate pe tampliaria geamului, pe perete sau pe tavan. Profilele folosite pentru producerea acestor rolete sunt din aluminiu, iar componentele sunt fabricate din plastic de cea mai buna calitate.

Roletele textile reprezinta o solutie moderna si eficienta pentru protectia impotriva soarelui si pentru decorarea spatiului interior. Deoarece materialele textile folosite pentru producerea roletelor sunt disponibile intr-o larga varietate de culori si tesaturi, roletele textile pot fi folosite atat pentru locuinte cat si pentru birouri.

Pentru productia roletelor folosim urmatoarele categorii de materiale :

Semitransparente , sunt tesaturile clasice care permit patrunderea luminii in incapere.
Materiale cu un grad ridicat de opacitate, sunt tesaturile care opresc aproape in totalitate pantrunderea luminii in incapere.
Materiale de tip black out, sunt tesaturi ce opresc complet patrunderea luminii in spatiul in care au fost instalate.
Materiale de tip black out cu folie argintie pe partea exterioara . Acest tip de tesatura opreste complet patrunderea luminii iar folia argintie de pe spatele materialului are rolul de a reflecta razele soarelui si a a opri patrundera caldurii in incapere.
Materiale ale caror tesaturi imita bambusul.

Roletele textile pot fi montate pe tamplaria geamului sau pe perete. In functie de dimensiunea lor si de locul unde urmeaza a fi instalate, RTM produce urmatoarele siseme de rolete:

Mini
Mini cu caseta si ghidaje laterale
Clasice
Maxi

Roletele mini se folosesc pentru ferestrele mici si se monteaza pe tamplaria geamului. Latimea maxima la care pot fi confectionate este de 160 cm , iar inaltimea maxima este de 250 cm. Tubul pe care se infasoara materilaul este din aluminiu, cu diametrul de 17 mm . Contragreutatea care se monteaza in partea de jos a roletei este de asemenea din aluminiu. Accesoriile ( grupul de comanda, lantisorul de actionare si capacelele de plastic ), cat si contragretutatea sunt disponibile in culorile alb, maro , gri, bej si culori care imita lemnul . Roletele mini pot fi montate fara gaurirea tamplariei, cu ajutorul clemelor de fixare, in cazul ferestrelor mobile.

Roletele mini cu caseta si ghidaje laterlae, se monteaza pe tamplaria geamului. Latimea maxima la care pot fi confectionate este de 160 cm , iar inaltimea maxima este de 210 cm. Tubul pe care se aduna tesatura are diametrul de 17 mm si este din aluminiu. In plus fata de sistemul mini simplu, acest sistem are o caseta superioara ce acopera tubul si materialul si ghidaje laterale ce vin fixate pe tamplarie cu ajutor unei benzi dublu adezive. Culoarea casetei, ghidajelor , contragreutatii si accesoriilor poate fi alba, maro, nuc, stejar auriu saumahon, astfel roletele se vor asorta perfect cu tamplaria.

Roletele clasice pot fi montate atat pe tamplaria geamului cat sip e perete sau pe tavan. Latimea maxima la care pot fi confectionate este de 200 cm , iar inaltimea maxima este de 250 cm. Tubul pe care se aduna materialul este din aluminiu cu diametrul de 25 mm. Accesoriile si profilul inferior sunt disponibile in culorile alb si maro.

Roletele maxi sunt folosite in cazul in care dorim sa acoperim ferestre cu suprafete mari. Pot fi montate pe perete sau pe tavan. Tubul din aluminiu pe care se infasoara materialul are diametrul de 30 mm. Accesoriile si profilul inferior sunt disponibile in culorile alb sau maro. Roletele maxi pot actionate manual, sau pot fi prevazute cu motor si telecomanda.
Intretinerea rulourilor pentru interior

Se recomanda indepartarea prafului depus pe ruloul textil cu o perie sau cu un pamatuf pentru praf.

test
text aici2